Usluge

Horizont.POS Simple

Fiskalna blagajna za uslužne djelatnosti i jednostavne trgovačke kojima nije potrebna informacija o zalihama.

Pogodna je za frizerske, kozmetičke i ostale salone za uljepšavanje, odvjetničke urede, autopraonice i sl.

Omogućuje jednostavno izdavanje fiskalnih računa kroz odabir putem grupa ili direktnim odabirom. Plaćanje se može vršiti kombinacijom nekoliko vrsta plaćanja, a moguće je i izdavanje R-1 računa.

Jednostavnost korištenja programa omogućuje uvođenje u izuzetno kratkom roku. Rad je moguć putem tipkovnice, programibilne tipkovnice ili zaslona na dodir (Touch screen).

Download brošure
 • Račun

  Izrada računa je jednostavna, brza i moguće je iskoristiti grupiranje asortimana tako da je pretraživanje znatno ubrzano. Ukoliko posjedujete zaslon na dodir ovo sučelje dolazi do punog izražaja.

 • Zaštita

  Podaci se mogu pohraniti lokalno na drugoj particiji na istom računalu, na drugo umreženo računalo, na vanjski medij (USB stick), na lokaciju u oblaku, a automatski se pohranjuje na definirano mjesto zaključenjem poslovnog dana

 • Pregledi

  Dostupan je veliki broj tipiziranih izvještaja za djelatnike, poslodavce i knjigovodstvo, a pomoću filtera moguće je suziti traženi izbor. Omogućen je izvoz podataka u druge formate.

 • Prodaja

  Osim same prodaje putem maloprodajnog računa, moguće je izdavanje otpremnica za naknadno fakturiranje i plaćanje transakcijskim računom. Dostupan je obračun djelatnika, pregled smjene i zaključenje poslovnog dana.

 • Unos asortimana

  Potrebno je unijeti i definirati asortiman te mu pridružiti robnu i poreznu grupu. Moguće je definirati da li je asortiman usluga ili prodajni artikl, ima li normativ, ...

 • Napomena na stavci

  Po potrebi moguće je na svakoj stavci na računu dopisati napomenu kao npr. detaljan opis usluge.

 • Napomena dokumenta

  Na dokument je moguće upisati napomenu, npr. detalje za isporuku, poruku kupcu, i sl.

 • Obrade

  Omogućen je naknadni unos računa pomoću paragon bloka, ponovni ispis računa, kontrolne trake, dnevnik knjiženja, ...