O nama

Share

 

Djelatnost

Osnovna djelatnost tvrtke Horizont sustavi d.o.o. je razvoj poslovnih rješenja i održavanje računalnih sustava. Razvojem vlastitih proizvoda stvorili smo paletu od 15-tak proizvoda koji pokrivaju većinu trgovačkih, uslužnih i proizvodnih procesa. Kao prateću i ne manje važnu djelatnost razvili smo projektiranje, instalaciju i sistemsko-tehničku podršku računalnim sustavima.

Ciljevi

Cilj tvrtke Horizont sustavi d.o.o. je omogućiti korisnicima naših proizvoda profesionalnu i pravovremenu uslugu, regionalnu pokrivenost, odnosno da korisnik koji posluje u našoj regiji može unificirati svoj poslovni sustav bez obzira na legislativu, fiskus, jezičnu raznolikost i disperziranost.

Naši proizvodi su lokalizirani za slijedeće zemlje u regiji: Hrvatska, Austrija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Mađarska, Makedonija, Njemačka, Slovenija, Srbija i Švicarska, a prevedeni su na engleski, njemački, francuski, albanski, srpski, slovenski i makedonski jezik. Nudimo fiskalna rješenja za Hrvatsku, Austriju, Njemačku, Sloveniju i Srbiju.

Proizvodi tvrtke Horizont sustavi d.o.o. povezivi su sa drugim poslovnim sustavima kao što su SAP, FINA, HNB, poslovne banke, a prednost su import i eksport podataka pomoću ugrađenih alata i povezivanje s proizvodima poput MS Office, Nice Label, i sl. Razvijeni su pomoću najnovijih MS razvojnih alata i baza podataka, što omogućuje jednostavnu interakciju sa ostalim MS proizvodima. Fokusirani smo prema pravovremenom i profesionalnom izvještavanju managementa.