Robno - materijalno

Horizont.Robno je program koji pokriva sve poslove od naručivanja i ulaza robe na skladište, skladišnog praćenja i inventura, pa sve do veleprodaje, maloprodaje, tranzita, ambulantne prodaje, komisije ili reversa. Posebno ističemo mogućnost praćenja proizvodnje.

Program pokriva i vertikalna rješenja poput proizvodnje, sustava komisione robe, sustava za ugostiteljstvo, sustava rezervacija, sustava za inventuru sa korištenjem sakupljača bar kodova, sustava za design i izradu deklaracija, naljepnica i sl. Višejezičnost.


Horizont.Robno Simple

Verzija je namijenjena za korisnike koji imaju jednostavnu veleprodaju, manji broj artikala, kojima nije potrebna komisija niti proizvodnja.  Riječ je o jednokorisničkoj verziji koja se može povezati sa HPOS Client maloprodajnom fiskalnom blagajnom.  

Horizont.Robno Standard

Kako ime govori radi se o standardnoj verziji za robno poslovanje. Uključeno je sve od deklariranja asortimana i partnera do prijema robe na skladište, izrade ponuda, bezgotovinskih i gotovinskih računa.  Omogućeno je premještanje robe između...

Horizont.Robno Professional

Profesionalna verzija koja uključuje sve opcije iz drugih verzija uz uključenu proizvodnju i sustav reversa. Omogućeno je praćenje jednostavnije proizvodnje, ali i ugostiteljstva. Artikli se mogu deklarirati sa višestrukim barkodovima, mogu se uključivati opcije o...